Híreink
Tovább

Hagyománybontó szilveszteri menü – a siker borítékolható!

Az év utolsó éjszakáján mindenki izgatott, nagy a jövés-menés, házibuliból házibuliba jár az ember, otthon pedig nem lehet tudni kik és hányan toppannak be. Lelki szemeink előtt megjelenik a ropogós malacpecsenye és az éjféli dupla adag székelykáposzta. Vagy mégsem?

Tovább

Bolti bejgli? Igen!

Idén élvezze ki az adventet – és a késztermékek minden előnyét!

Tovább

Nyerj a Ceres bejglikkel!

Készülj velünk az ünnepekre! Játssz velünk és nyerj családi wellness nyaralást, vagy mini fondue készletet.

Tovább

Advent szitáló porcukorral, csillámló porhóval

Ha az adventi titkok közül meg kellene fejteni, miért porcukros a stollen teteje, vagy hogy honnan a habkarika légies könnyedsége, mi a pamacsos hófelhőkben keresnénk a választ.

Tovább

Diabétesz és a kenyér

Nem könnyű a cukorbetegek étkezése.

Tovább

Hogyan készül a Ceres toast kenyér?

Elkalauzoljuk Önt a kulisszák mögé, így a segítségünkkel végig követheti a toast kenyér gyártásának folyamatát. Tartson velünk!

Tovább

Levágjam a kenyér héját?

Hangzik a kérdés néhány háztartásban. Miért nem eszik meg sokan a kenyér héját? Számunkra rejtély, hiszen a finom, ropogósra sült héj új élményt visz az étkezésbe – míg tápértéke a kenyér belsejével azonos. De nem gondolja ezt mindenki így.

Tovább

Szendvicsrecept válogatással rukkoltunk elő!

Mai rohanó világunkban sokszor eszünk szendvicset. Nem csak tízóraira vagy vacsorára, de ebédre is. Ezért érdemes az unalomig ismételt feltétek helyett kipróbálni újdonságokat, amiből változatos és tápláló szendvicseket készíthetünk.

Tovább

Miért fontos a reggeli?

Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, és vacsorázz úgy, mint egy koldus. Sokszor hallott frázis. Van aki betartja, van aki nem. Egy biztos, ha a rendszeres reggelizés nem válik gyerekkorban egészséges szokássá, akkor felnőttként ritkán tartjuk be a fenti mondást.

Tovább

Az új kenyér ünnepe – Augusztus 20.

„Elvégeztük az aratást.
Készülj, gazda, jó áldomást!
Gazdasszonyunk jó vacsorát!
Adjon isten jó éjszakát!”
Magyar népdal