Hírek

Hagyománybontó szilveszteri menü – a siker borítékolható!

Az év utolsó éjszakáján mindenki izgatott, nagy a jövés-menés, házibuliból házibuliba jár az ember, otthon pedig nem lehet tudni kik és hányan toppannak be. Lelki szemeink előtt megjelenik a ropogós malacpecsenye és az éjféli dupla adag székelykáposzta. Vagy mégsem?

toast

Ha idén szeretne szakítani a hagyományokkal vagy nem szeretne órákat tölteni a konyhában másképp is jól lakathatja a vendégeket.

Pakolja meg az évbúcsúztató asztalt különböző ízű, méretű szendvicsekkel! Készítheti különböző Ceres toast kenyérből vagy a kisebb méretű Ceres zsúrkenyérből. Azért is jó ötlet, ha házigazdaként a Ceres toast kenyerek valamelyikét választja, mert ezzel teljes mértékben kiszolgálhatja vendégei olykor kényes igényeit!

Az interneten rengeteg receptet talál ami beindíthatja a fantáziáját. Oldalunkon például letölthet egy egész receptfüzetet, melyben 22 kreatív szendvicsrecept található. Ezek között biztosan talál olyat, amivel barátai, családtagjai kedvére tehet! Receptfüzet letöltése

Változatos szilveszteri szendvicsek – mindenkinek

  1. slimm-kenyerDiétázó vendégek? Ők is szívesen megkóstolják majd a szénhidrát-csökkentett Ceres Slimmm kenyerünket. Egy zöld-fűszeres – túrókrémes szendvics ízvilágában is ki fog tűnni a menüsorból!
  2. Vegetáriánus vagy sajtimádó vendégek a bulin? Készítsen nekik triplasajtos szendvicset Ceres Bakonyi barna toast kenyérből. Vágja félbe a szendvicseket így még gusztusosabbak!
  3. figuras-szendvicsHol vannak a zsúrszendvicsek? Természetesen a fogpiszkálóra szúrt apró falatkák sem maradhatnak ki. Ezek tényleg mindenki kedvencei. A rozsos-négymagkeverékes kenyérből pikáns szendvicset készíthet!
  4. Gondoljon a gyerekekre is! Vidám, figurás szendvicseket készíthet nekik alapvető alapanyagokból. Ha tovább szeretné fokozni a látványt, műanyag kiszúróval a kenyérszeletekből lehet különféle alakzatokat kivágni, melyet utána tetszés szerint díszíthetünk.

Nézze át letölthető receptfüzetünket, tervezze meg előre a vendégváró asztal és a szilveszteri parti szendvicseit. Segítséget, konkrét ötleteket ITT talál.

Jó étvágyat és boldog új évet kívánunk!

Vissza az oldal tetejére