Hírek

Új cipókkal bővül kínálatunk

Fehér, teljes kiőrlésű és rozscipóval bővítettük kínálatunkat. A hagyományos, kerek formájú termékek szeletelve és csomagolva kerülnek a boltok polcaira. A népszerű keresztnevekkel ellátott, egyedi, magyaros csomagolású termékcsalád szeptember 14-től kapható országszerte a CBA, Coop és Reál üzletekben.

 

Attila

Fehér kenyér 500g

A búzalisztből készült hagyományos fehér kenyeret nem kell bemutatni. Ez a legnépszerűbb kenyérfajta, melyből a legtöbbet fogyasztjuk és amit mindannyian jól ismerünk és szeretünk. A cipó formájú kenyér bélzete lágy és puha, íze és illata a kenyértípusra jellemző aromájú.

 

Anna

Teljes kiőrlésű kenyér 500g

A teljes kiőrlésű búzaliszt felhasználásval készült kenyér a teljes kiőrlésű búzaliszt kedvező élettani hatásainak köszönhetően hozzájárulhat az egészségtudatos és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. A kenyérben megtalálható a gabonaszem összes alkotórésze, a csíra és a korpa is. Ennek, és a hozzáadott rozslisztnek köszönheti a termék különleges, egyedi ízvilágát.

 

Réka

Rozskenyér 500g

A rozskenyér eredete a magyar földművelő paraszti kultúrához köthető. A reformkonyha azonban újra felfedezte magának a rozst és ma már nélkülözhetetlen alapanyag az egészségtudatos táplálkozásnak hódolók körében. A kenyér sütésénél használt rozsliszt meghatározza a termék jellegét és markáns zamatát, mely a hagyományos magyar ízlésvilágot tükrözi. Kellemes ízének titka a gondos és mértékletes fűszerezés: tésztájában található ánizs, kömény, édeskömény és koriander, melyek együttesen kiemelik a rozs természetes ízét.

 

attila_anna_reka_slider

Vissza az oldal tetejére