Receptek

Csirkehúsos szendvics

Hozzávalók:
8 szelet Arrabona rozskenyér
25 dkg csirkemell
Grillcsirke fűszerkeverék
1 evőkanál olaj
4 db közepes méretű saláta levél
4 db csemege uborka

Elkészítés: a csirkemellet vágjuk 4 vékony szeletre. Ízesítsük a fűszerkeverékkel és kicsit hagyjuk, hogy a fűszer átjárja a húst. Bevonatos serpenyőben melegítsük fel az olajat, fehéredésig süssük a húsokat. Kevés vízzel felengedve pároljuk meg a húst, majd nagyobb lángon süssük addig, míg rózsaszínűre pirul. Négy szelet kenyeret borítsunk be a salátalevelekkel, helyezzük rá a kisült csirkemell szeleteket. Helyezzünk rá legyezőszerűen felszeletelt csemegeuborkát, és borítsuk be a megmaradt kenyérszeletekkel. Jó étvágyat!

Vissza az oldal tetejére