Receptek

Gluténmentes melegszendvics

Hozzávalók 1 adaghoz:
4 szelet gluténmentes toast kenyér
2 dkg laktózmentes vaj vagy tejmentes margarin
4 dkg Pannónia sajt (2 szelet)
4 dkg glutenmentes párizsi
vöröshagyma, zöldpaprika, paradicsom karikára vágva

Elkészítés:
Két szelet kenyérre osszuk el a párizsit, a vékonyra szeletelt sajtot és a zöldség karikákat. Fedjük be a megmaradt kenyérszeletekkel. A tetejét vékonyan megkenjük a vajjal, vagy margarinnal, és az előmelegített szendvicssütőbe úgy helyezzük bele, hogy alulra kerüljön a megkent rész. Ezután kenjük meg a tetejét is a maradék zsiradékkal, és süssük meg  a szendvicseket.  Ha a zsiradékkal való megkenést elhagyjuk, ropogósabbra sül a kenyér.

Vissza az oldal tetejére