Receptek

Húsos melegszendvics

Hozzávalók:
8 szelet magkeverékes toast kenyér
20 dkg darált pulykacomb
1 evőkanál olaj
Kisebb vöröshagyma
Konyhasó, őrölt bors, oregánó, bazsalikom
1 dl ketchup
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon futtassuk át, majd adjuk hozzá a darált húst, és pirítsuk össze. Ízesítsük ízlés szerint a fűszerekkel, és kevés vízzel felengedve pároljuk meg a húst addig, míg a leve majdnem elpárolog. Ekkor adjuk hozzá a ketchupot, és forraljuk össze. Kicsit hagyjuk hűlni. A kenyérszeletek felét szórjuk meg a reszelt sajt felével, osszuk el rajtuk a húsos masszát, majd a tetejüket szórjuk meg a maradék sajttal, és borítsuk be a megmaradt kenyérszeletekkel. Előmelegített szendvicssütőben süssük ki a szendvicseket.

Vissza az oldal tetejére