Mozzarellás szendvics

Mozzarellás szendvics

Akár kis falatkáknak, akár szendvics szeletnek elkészítve kínáljuk, biztos a siker.

Hozzávalók:
– Ceres Rozsos négy-magkeverékes kenyér
– 40 dkg paradicsom
– 20 dkg mozzarella
– 1 fej lilahagyma
– 2-3 levél friss bazsalikom
– 2 evőkanál olívaolaj
– 1 kávéskanál fűszerecet

Elkészítés:
A paradicsomot, a mozzarellát és a hagymát vékonyan szeleteljük fel. A kenyérszeleteket olajjal kenjük meg, és grillben vagy sütőben pirítsuk meg. A kenyereken osszuk szét a paradicsom karikákat, erre tegyük a sajtszeleteket, majd a hagymakarikákat. A tetejüket kevés ecettel kenjük meg, és apróra vágott bazsalikomot szórjunk rá. Mini mozzarellával, koktél paradicsommal, kockára felvágott kenyérrel vendégváró falatkákat is készíthetünk.