Receptek

Sajtos-zöldséges melegszendvics

Hozzávalók:
8 szelet Gra-hammm toast kenyér
4 szelet félzsíros sajt
10-15 dkg vöröshagyma
10-15 dkg gomba
1 db zöldpaprika
4 dkg margarin, vagy light margarin
1 evőkanál ketchup

Elkészítés:
Félzsíros sajtból vágjunk nagyon vékony szeleteket (burgonyahámozóval, sajtszeletelővel vagy reszelős élű késsel). A vöröshagymát és a zöldpaprikát az ízesítéshez vágjunk fel vékony karikára, a gombát vékony szeletekre. Négy szelet kenyérre helyezzük fel a sajtszeleteket és a zöldségeket, fedjük le a megmaradt kenyérszeletekkel, tetejüket kenjük meg a margarinnal. Előmelegített szendvicssütőben süssük rózsaszínre. Fogyasztáskor ízesíthető kevés ketchuppel.

Vissza az oldal tetejére