Sonkás-tormás-sajtkrémes szendvics

Sonkás-tormás-sajtkrémes szendvics

A Magkeverékes toast kenyér tésztája búzalisztből készül, egyedi ízvilágát a
hozzáadott árpamalátának, különleges zamatát pedig a hozzáadott napraforgó-, len-,
és szezámmagnak, valamint a kölesnek köszönheti. Hozzáadott tartósítószert nem
tartalmaz!

Hozzávalók:
– 8 szelet Ceres Magkeverékes toast kenyér
– 1 doboz (10 dkg) sajtkrém
– 1 evőkanál csemege reszelt torma
– 8 szelet gépsonka (16 dkg)

Elkészítés:
A sajtkrémet keverjük össze ízlés szerint a tormával, majd kenjük rá négy szelet kenyérre. A megkent kenyerekre helyezzünk két-két lazán feltekert gépsonkát, és borítsuk be a maradék kenyérszeletekkel. Ízlés szerint fogyaszthatjuk salátalevelekkel díszítve is.