Receptek

Sonkás-zöldséges melegszendvics

Hozzávalók:

8 szelet Magkeverékes toast kenyér
1 kis üveg aszalt paradicsom, vagy 3 db házilag grillezett paradicsom
10 dkg gépsonka
1 csomag bébispenót
1 kis fej Lollo saláta
1 csomag toast sajt (Gouda jellegűt ajánlunk)
ketchup, só, bors

Elkészítés:
A paradicsomokat olajjal vékonyan megkenve, sütőpapírra ültetve, héjukat X alakban csumánál bevágva, sózva-borsozva 15 perc alatt 180 fokos sütőben meggrillezzük. Ha kihűltek, vékonyra felszeleteljük és olívaolajjal újra átlocsoljuk őket.
A magkeverékes toast kenyerekből a hozzávalókkal rétegezzük: kenyér, toast sajt, bébispenót, paradicsom, toast sajt, kenyér, lollo saláta, gépsonka, saláta, toast sajt, kenyér.
A háromszeletes tornyokat ezután szendvicssütőben egybegrillezzük. Langyosra hűlve fogyasztjuk.

Vissza az oldal tetejére