Rólunk

A Ceres név talán mindenkinek ismerősen hangzik: eredeti viselője a római mitológiában a termékenység,- a gabonaültetés,- az aratás,- a földművelés és az anyai szeretet istennője. A mitológia szerint Ceres (görög nevén Démétér) vezette be az emberiséget a gabonatermesztés rejtelmeibe, így a kenyeret voltaképpen Ceres istennőnek köszönhetjük.

2002-ben, amikor a korábbi Győri Sütő helyett új nevet kerestünk vállalatunk számára, a Ceres bizonyult stílszerű névadónak, míg termékeinknek a Ceres Sütő márkanevet választottuk.

Vállalatunk az 1953-ban alapított Győr- és Vidéke Sütőipari Vállalat jogutódja. Hosszú évek óta a magyar sütőipari piac meghatározó szereplője. A formában sült, előre szeletelt és csomagolt kenyereket már az 1990-es évek óta gyártjuk, aminek köszönhetően a Ceres név akkoriban összeforrt a „legnagyobb toast kenyér gyártó” megtisztelő elnevezéssel. A termékportfólióban szerepelnek még napi- és tartós kenyerek, cipók, veknik, péksütemények, kalácsok, szezonális termékek, valamint a manapság népszerű egészségtudatos táplálkozásba beilleszthető termékek.

A vásárlóink asztalára kerülő pékáru megszokott ízének és minőségének folyamatos biztosításához minőségi alapanyagokra, modern technológiára és szigorú minőségbiztosítási rendszerre van szükség. Ezért a népszerű toast kenyereinket és elősütött termékeinket a legfejlettebb nyugat-európai automata gépsorokon gyártjuk.

Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, alapvető értékeink közé tartozik az innovációs készség, a megbízhatóság és kollégáink magas szintű elkötelezettsége. Két telephelyen, Győrben és Miskolcon készülnek a Ceres termékek.