Folyamatos innováció

Folyamatos innováció

Hiszünk benne, hogy az elmúlt évtizedekben elért piaci sikereink elsősorban annak köszönhetők, hogy mindíg sikerül megújulnunk és olyan termékeket kínálunk, amelyek megfelelnek vásárlóink igényeinek vagy többet is nyújtanak annál.

A Ceres az elsők között fejlesztette ki a magyar piacon a szeletelt, csomagolt, formában sütött szendvicskenyereit, melyek abszolut sikeresek. Jellemzőjük a hagyományos kenyereknél megszokott puhaság, valamint a hosszú minőség megőrzési idő, akár hozzáadott tartósítószer nélkül.

A „Percek alatt“ elkészíthető elősütött termékeink szintén újdonságnak számítanak és megkönnyítik az időhiánnyal küzdő, de frissen sütött péksüteményre vágyó háziasszonyok életét.

A rendkívül népszerű Slimmm termékcsalád a „Karcsú vonalak jegyében“ született, melyet az egészségtudatos életmódot preferáló vevőink részére ajánlunk: összetételük és előnyös tulajdonságaik miatt diéta mellett is fogyasztható.

Legújabb innovációnk az E-free termékcsalád, amely természetes eredetű alapanyagokból készül, nem tartalmaznak E-számmal jelölt adalékanyagokat, többek között tartósítószert. Piackutatásunk alapján a termékcsalád 2014. augusztusi bevezetésekor tartós kenyér kategóriában az E-free kenyerek voltak az első E-szám mentes termékek a boltok polcain.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy egyedi, különlegességnek számító termékeket fejlesszünk ki, mivel ez vezet a sikerhez. Emellett arra is büszkék vagyunk, hogy péksüteményeink Magyarországon készülnek, ezáltal sok hazai családnak biztosíthatunk megélhetést.

Vissza az oldal tetejére