Minőségbiztosítás

Termékeink kiváló minőségének egyik titka, hogy kizárólag kifogástalan minőségű, követhető forrásokból származó alapanyagokat használunk fel készítésükhöz – ez minőségpolitikánk egyik fontos alapköve. Mivel a tökéletességre törekszünk, nem hozunk, nem is hozhatunk kompromisszumokat.

Termékeinket szigorú nemzetközi minőségirányítási (IFS Standard), valamint élelmiszer-biztonsági kockázatkezelő rendszer (HACCP) fenntartása mellett állítjuk elő.

Az úgynevezett IFS (International Food Standard) a legelterjedtebb és leginkább elfogadott minőségügyi szabvány az élelmiszeriparban, melynek követelményei szerint a vállalat minőségügyi rendszerének felülvizsgálatára évenként sor kerül. A folyamatosan növekvő forgalom és termékeink minőségének magas szintű megítélése igazolja erőfeszítéseinket.

A HACCP egy mozaikszó, melyet a tevékenység angol szavainak kezdőbetűiből állítottak össze: Hazard Analysis and Critical Control Points (veszélyelemzés és kritikus szabályozási pontok). Olyan gyártási, forgalmazási és higiéniai gyakorlatra alapozott élelmiszer-biztonsági kockázatkezelő rendszert jelent, melynek célja a megelőzés és az élelmiszer-biztonság elérése. A rendszerben fontos a fogyasztó- illetve a fogyasztásorientált terméklánc-szemlélet, azaz nem csak a végterméket kell vizsgálni, hanem a teljes élelmiszer-előállítási láncot. A rendszer szigorú betartása garantálja a megfelelő minőségellenőrzést.