Kenyerek

Kenyerek

A gluténérzékeny vásárlóknak sem kell lemondni azokról az alapvető élelmiszerekről, amelyek legnyagyobb részt búzából készülnek és glutént tartalmaznak. Tipikusan ilyen termék a kenyér, ami leggyakrabban búzalisztből készül. A Ceresnél lisztérzékenyekre is gondolunk, többféle gluténmentes kenyeret kínálunk vásárlóinkanak.

Gluténmentes kenyereink minőségi gluténmentes kukoricakeményítőből, gluténmentes keményítőből, rizslisztből és kukoricalisztből készülnek. A termékek a védőgázas csomagolásukban akár 21 napig is eltarthatóak. Gluténmentes kínálatunkban zsemlefélék és finom pékáruk is találhatók, ami a lisztérzékenyek számára is számos választási lehetőséget biztosít étrendjük összeállításában.

Glutafree Gluténmentes toast kenyér 150g

Az előre csomagolt, praktikus kiszerelésű, szeletelt Gluténmentes toast kenyérből gyorsan, kényelmesen tud finom, ízletes szendvicset készíteni. Sütéséhez speciális alapanyagot használunk, így finom, puha tésztája szendvicssütőben pirítva is kellemesen lágy marad.

gluténmentes toast kenyér 150g

Glutafree Gluténmentes többmagvas toast kenyér 170g

A sötét színű toast kenyér különleges ízvilágát a gluténmentes zab- és szójalisztnek, valamint a hozzáadott lenmagnak, kölesnek és szezámmagnak köszönheti.

Gluténmentes többmagvas toast kenyér

Vissza az oldal tetejére

Kapcsolódó receptek:

Gluténmentes melegszendvics

Gluténmentes szendvics fokhagymás karajjal