Kenyerek

Kenyerek

A gluténérzékeny vásárlóknak sem kell lemondni azokról az alapvető élelmiszerekről, amelyek legnyagyobb részt búzából készülnek és glutént tartalmaznak. Tipikusan ilyen termék a kenyér, ami leggyakrabban búzalisztből készül. A Ceresnél lisztérzékenyekre is gondolunk, többféle gluténmentes kenyeret kínálunk vásárlóinkanak.

Gluténmentes kenyereink minőségi gluténmentes kukoricakeményítőből, gluténmentes keményítőből, rizslisztből és kukoricalisztből készülnek. A termékek a védőgázas csomagolásukban akár 21 napig is eltarthatóak. Gluténmentes kínálatunkban zsemlefélék és finom pékáruk is találhatók, ami a lisztérzékenyek számára is számos választási lehetőséget biztosít étrendjük összeállításában.

Gluta Free Gluténmentes vekni 400g

Gluténmentes kenyerünk a gluténmentes táplálkozás alapját adja, hiszen az élet kenyér nélkül elképzelhetetlen. Gluténmentes kenyerük kukoricakeményítőből készült, vekni alakú termék, felületén harántvágásokkal. Kellemes ízű, pirítva is nagyon finom.

Gluténmentes kenyér

Gluta free Gluténmentes tökmagvas vekni 400g

A gluténmentes kenyér tésztáját tökmaggal dúsítjuk, ennek köszönheti különleges ízvilágát a kenyér. A tökmag kedvező élettani hatásai jól ismertek – és még finom is!

glutafree_tokmagvas_kenyer

Gluta free Gluténmentes köményes falatok 300g

A különleges ízek kedvelőinek ajánljuk a Gluténmentes köményes kenyeret, melyet köménnyel, korianderrel és édesköménnyel fűszereztünk.

Gluténmentes köményes kenyér

Glutafree Gluténmentes toast kenyér 150g

Az előre csomagolt, praktikus kiszerelésű, szeletelt Gluténmentes toast kenyérből gyorsan, kényelmesen tud finom, ízletes szendvicset készíteni. Sütéséhez speciális alapanyagot használunk, így finom, puha tésztája szendvicssütőben pirítva is kellemesen lágy marad.

gluténmentes toast kenyér 150g

Glutafree Gluténmentes többmagvas toast kenyér 170g

A sötét színű toast kenyér különleges ízvilágát a gluténmentes zab- és szójalisztnek, valamint a hozzáadott lenmagnak, kölesnek és szezámmagnak köszönheti.

Gluténmentes többmagvas toast kenyér

Vissza az oldal tetejére

Kapcsolódó receptek:

Gluténmentes melegszendvics

Gluténmentes szendvics fokhagymás karajjal