Zsemlefélék

Zsemlefélék

Glutafree Gluténmentes hosszúzsemle 4db 200g

Kukoricakeményítőből és kukoricalisztből készült zsemle, amit glutén- és laktózérzékenyek is fogyaszthatnak, mivel a kukoricaszármazékok nem tartalmaznak glutént, mint a gabonafélék többsége. Ez a gluténmentes zsemle nem a zsemlék megszokott formáját követi, hanem egy kissé hosszúkás alakú, a felülete pedig szépen bevágott.

gluténmentes hosszú zsemle 4db 200g

Glutafree Gluténmentes baguette 2 db 200g

A jellegzetes francia konyha elképzelhetetlen baguette nélkül. Kukoricalisztből készült baguettünket a gluténérzékenyek is fogyaszthatják szendvicsként, önmagában, köretként, vagy saláták kiegészítőjeként.

Gluténmentes bagette

Glutafree Gluténmentes hamburger zsemle 2 db 145g

Egyre több gyermek érintett a cöliákia betegséggel, azaz a gluténérzékenységgel kapcsolatban és az ő gluténmentes diétájukat nem könnyű ízletesen és változatosan összeállítani. Megkönnyítjük az Ön dolgát, mivel a Glutafree Gluténmentes hamburger zsemle felhasználásával ízletes amerikai stílusú, különféle feltétekkel gazdagított húspogácsás szendvicset készíthet. Ketchuppal, hasábburgonyával kiegészítve akár komplett menüt is összeállíthat, gyermekei nagy örömére.

Gluténmentes hamburger zsemle

Glutafree Gluténmentes tökmagvaska 4db 220g

Tökmaggal dúsított négyszög alakú termék, formáját tekintve leginkább az olasz ciabattához hasonló A kukoricakeményítőből készült gluténmentes tökmagvaska ideális szendvicskészítéshez, nagyon jól helyettesíti az olyan hagyományos pékárukat, mint a zsemle és a kifli. A tökmagvaska fogyasztható gluténmentes és laktózmentes diétában is.

Gluténmentes tökmagvaska

Vissza az oldal tetejére