Elősütött péksütemények

Elősütött péksütemények

Illatos, ropogós olaszos ciabattára vágyik? Esetleg a reggelihez jól esne egy falat friss francia baguett? Mi sem egyszerűbb! A Ceres Sütő elősütött péksüteményei az előmelegített sütőben néhány perc alatt elkészíthetőek és a frissen sült pékáruk élményét nyújtják. Praktikus megoldás a gyorsan készült reggelihez, ezért érdemes belőle otthon tartani. A védőgázas csomagolás hosszú ideig megőrzi a termék minőségét tartósítószer hozzáadása nélkül.

Elősütött ciabatta 5db 350g

A ciabatta az olasz konyha népszerű péksüteménye. Szögletes, kissé lapos formájú és olívaolaj felhasználásával készül. Tegyük az előmemelegített sütőbe néhány percre és máris készen van az illatos, frissen sült olaszos péksütemény. Fogyasztható szendvicsek alapjaként, vagy önmagában, grillezett és sült húsok, vagy saláták mellé. A termék hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz, mégis hosszú ideig megőrzi a minőségét.

elősütött ciabatta 5db 350g

Elősütött magvas ciabatta 5 db 350g

A magvas ciabatta tésztáját olajos magvakkal gazdagítottuk: 8%-ban tartalmaz lenmagot, szezámmagot és napraforgómagot. Előmelegített sütőben néhány perc alatt frissre és ropogósra sül! A termék hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz, mégis hosszú ideig megőrzi a minőségét.

elosutott_magvas_ciabatta

Elősütött császárzsemle 7 db 350g

A császárzsemle tipikusan német specialitás, melyet a péksütemény tetején található dekoratív minta tesz egyedivé. Előmelegített sütőben néhány perc alatt ropogósra sül, tökéletes reggelire, vagy szendvicsalapként. Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz és hosszú ideig eltartható.

elősütött császárzsemle 7db 350g

Elősütött PurPur császárzsemle 7 db 350g

A PurPur egy újra felfedezett és további nemesítés nélkül termesztett ősbúza, melynek különleges bíbor színe egyedi, markáns külsőt kölcsönöz a belőle készült tápláló és zamatos péksüteménynek. Magas élelmi rosttartalmának köszönhetően jól beilleszthető az egészségtudatos fogyasztók étrendjébe.

Az elősütött PurPur császárzsemle teljes kiörlésű PurPur lisztből, teljes kiörlésű rozslisztből és búzalisztből készül. Héja finom, ropogós, bélzete szaftos, íze fűszeres. Az egéstségtudatos fogyasztók mellett kifejezetten ajánljuk a különlegességeket kedvelők számára is.

elősütött pur pur császárzsemle 7db 350g

Elősütött mini baguette 6 db 220g

A jellegzetes francia konyha elképzelhetetlen baguette nélkül. A hosszúkás formájú kenyeret kis méretben kínáljuk, melyet otthon, kényelmesen percek alatt készre süthet. Fogyassza szendvicsként, önmagában, köretként, vagy saláták kiegészítőjeként. A termék hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz, mégis hosszú ideig megőrzi a minőségét.

elősütött mini baguette 6db 220g

Vissza az oldal tetejére