Gyorsételek

Gyorsételek

Szezámmaggal szórt hamburger zsemle 4 db 340g

Hamburgert készíteni nem csak a gyorséttermek kiváltsága, a Ceres Sütő hamburger zsemléjével már otthonában is élvezheti az amerikai stílusú, különféle feltétekkel gazdagított húspogácsás szendvicset. Ketchuppal, hasábburgonyával kiegészítve akár komplett menüt is összeállíthat családja nagy örömére.

szezammaggal_szort_hamburgerzsemle

Pita 2 db 160g

Egy finom Pita gyroshoz ebédre vagy vacsorára? A mediterrán eredetű gyros és falafel otthon is könnyen elkészíthető, de fogyaszthatjuk hagyományos péksüteményként is – érdemes kísérletezni vele. Az előmelegített pitát töltsük meg felcsíkozott, fűszerezett és serpenyőben átsütött csirkemellel, felkarikázott hagymával, uborkával és paradicsommal, majd fokhagymás, tejfölös szósszal gazdagítsuk.

pita_2db

Pita 4db 320g

pita_MS_4db_320g

Pizzatészta 2 db 300g

Nem titok, hogy a pizza sütés legnehezebb része a megfelelő pizza tészta előkészítése. Ezt a gondot mi magunkra vállaltuk, sőt, több méretű pizzalapot is kínálunk, hogy ki-ki kiválaszthassa az ízlésének megfelelőt. Válasszon a pizzalapok közül, majd készítse elő a család kedvenc feltéteit és a házi pizzasütés máris roppant egyszerűvé válik. Ne feledkezzen meg a paradicsomszószról és bőségesen szórt reszelt sajtról, mert ezt minden gyermek nagyon szereti!

pizzateszta_2db_300g_vekony

Pizzatészta 4 db 320g

pizzateszta 4db 320g

Khobz arab jellegű lepény 6db 300g

A vékony kerek formájú tradícionális lepényt az arab világban kenyérként fogyasztják. Puha, könnyen kezelhető, akár hidegen, akár melegen tálalva. Kínálhatjuk megtöltve és felcsavarva vagy önmagában köretként is, grillezett és fűszerezett csirke- vagy birkahússal, különböző mártásokkal, esetleg sajtokhoz vagy mártogatós szószokhoz.

khobz_arab_lepeny

Khobz arab jellegű lepény Graham liszttel 6db 300g

Teljes kiőrlésű Graham búzalisztből készült hagyományos arab kenyér.

khobz_arab_lepeny_graham

Vissza az oldal tetejére