Piskóták

Piskóták

Az ínycsiklandó, gazdagon töltött torta bármilyen ünnep fényét tovább emeli – legyen szó születésnapról, vagy családi, baráti összejövetelről. A tortalapokat már elkészítettük Ön helyett. Választhat a hagyományos vagy kakaós tésztával sütött, karika vagy téglalap formájú piskótatortáink közül! A tortalapokat megkenheti pudinggal vagy főzött krémmel, így a végeredmény az Ön fantáziáját fogja dicsérni és még több idő marad ünnepelni. A lapokat ízlés szerint lekvárral, pudinggal megkenve fel is tekerheti, és máris kész a finom piskótatekercs.

Piskóta torta karika 350g és Kakaós piskóta torta karika 350g

A klasszikus, kör alakú tortaformát kedvelőknek ajánljuk piskóta torta karikánkat, melyek kaphatók hagyományos, illetve kakaós ízesítésben is. Önnek már csak a krémet és a díszítést kell elkészítenie hozzá, és máris tálalhatja az ínycsiklandó, ünnepi tortát!

piskótatorta karika 350gkakaós piskótatorta karika 350g

Félkész piskótatekercs 320g

A félkész piskóta tekercs rendkívül finom tésztája révén számtalan különféle finomság alapja lehet. Megtöltheti pudinggal, krémekkel, lekvárokkal, vagy beboríthatja csokoládéval, díszítheti gyümölcsökkel – egy biztos, a sütemény könnyű és finom lesz.

Félkész piskótatekercs

Piskótalap 3 db 350g

A különböző piskóta lapok segítségével egyszerűen és könnyen készíthet többrétegű tortát, süteményt. A három darab szögletes, egyenletesen szeletelt, hagyományos és kakaós izesítésű piskóta lap felhasználási módjának csak a kreativitás szab határokat.

Piskótalap 3db

Vissza az oldal tetejére