Piskóták

Piskóták

Az ínycsiklandó, gazdagon töltött torta bármilyen ünnep fényét tovább emeli – legyen szó születésnapról, vagy családi, baráti összejövetelről. A tortalapokat már elkészítettük Ön helyett. Választhat a hagyományos vagy kakaós tésztával sütött, karika vagy téglalap formájú piskótatortáink közül! A tortalapokat megkenheti pudinggal vagy főzött krémmel, így a végeredmény az Ön fantáziáját fogja dicsérni és még több idő marad ünnepelni. A lapokat ízlés szerint lekvárral, pudinggal megkenve fel is tekerheti, és máris kész a finom piskótatekercs.

Piskóta torta karika 350g és Kakaós piskóta torta karika 350g

A klasszikus, kör alakú tortaformát kedvelőknek ajánljuk piskóta torta karikánkat, melyek kaphatók hagyományos, illetve kakaós ízesítésben is. Önnek már csak a krémet és a díszítést kell elkészítenie hozzá, és máris tálalhatja az ínycsiklandó, ünnepi tortát!

piskótatorta karika 350gkakaós piskótatorta karika 350g

Piskóta torta tégla 350g és Kakaós piskóta torta tégla 350g

Téglatest formájú elősütött piskóta tortáink nem csupán tortákhoz, de különféle süteményekhez, desszertekhez is egyaránt felhasználhatók. A hagyományos izesítésen kívül a termék kapható kakaós változatban is.

piskótatorta tégla 350gkakaós piskótatorta tégla 350g

Félkész piskótatekercs 320g

A félkész piskóta tekercs rendkívül finom tésztája révén számtalan különféle finomság alapja lehet. Megtöltheti pudinggal, krémekkel, lekvárokkal, vagy beboríthatja csokoládéval, díszítheti gyümölcsökkel – egy biztos, a sütemény könnyű és finom lesz.

félkész piskótatekercs 320g

Piskótalap 3 db 350g

A különböző piskóta lapok segítségével egyszerűen és könnyen készíthet többrétegű tortát, süteményt. A három darab szögletes, egyenletesen szeletelt, hagyományos és kakaós izesítésű piskóta lap felhasználási módjának csak a kreativitás szab határokat.

piskóta lap 3db 350g

Vissza az oldal tetejére