Rozsos kenyerek

Rozsos kenyerek

A népszerű rozsos kenyerek kedvező élettani hatásaik révén vonzóak lehetnek az egészségtudatos fogyasztók számára, vagy azoknak, akik kedvelik a rozskenyerekre jellemző markánsabb ízvilágot.

Arrabona rozskenyér 500g

A viszonylag tömöttebb tésztájú, vastagabb szeletelésű kenyér zamatát egyedi az fűszerezésnek köszönheti: található benne koriander, köménymag, édes kömény és ánizs.

arrabona rozskenyér 500g

Rozskenyér 350g, 700g

A rozskenyér eredete a magyar földművelő paraszti kultúrához köthető. A reformkonyha azonban újra felfedezte magának a rozst és ma már nélkülözhetetlen alapanyag az egészségtudatos táplálkozásnak hódolók körében.

A Ceres Sütő Rozskenyérhez felhasznált liszt 80%-a rozsliszt, mely meghatározza a termék jellegét és inkább a hagyományos magyar ízlésvilágot tükrözi. Kellemes ízének titka a gondos és mértékletes fűszerezés: tésztájában található kömény, édes kömény, koriander és ánizs is – ezek emelik ki együttesen a rozs természetes zamatát. Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz.

rozskenyér 700g

Rusztikus rozskenyér 500g

Rusztikus_rozskenyer_3D

Rusztikus többmagvas rozsos kenyér 500g

rusztikus tobbmagvas rozsos kenyer 500g

Rozsos-négymagkeverékes kenyér 350g

Tésztáját lenmaggal, szezámmaggal, napraforgómaggal és tökmaggal gazdagítjuk, és a megkeverékből bőven szórunk a kenyér felületére is. Az így sütött termék a hagyományos kenyerekhez képest táplálóbb és könnyebben emészthető, egy igazi csemege.

rozsos-négymagkeverékes kenyér 350g

Rozscipó 500g

Rozscipo_500g

Réka rozskenyere 500g

A rozskenyér eredete a magyar földművelő paraszti kultúrához köthető. A reformkonyha azonban újra felfedezte magának a rozst és ma már nélkülözhetetlen alapanyag az egészségtudatos táplálkozásnak hódolók körében. A kenyér sütésénél használt rozsliszt meghatározza a termék jellegét és markáns zamatát, mely a hagyományos magyar ízlésvilágot tükrözi. Kellemes ízének titka a gondos és mértékletes fűszerezés: tésztájában található ánizs, kömény, édeskömény és koriander, melyek együttesen kiemelik a rozs természetes ízét.

RekaKenyere_rozs_500g

Vissza az oldal tetejére