Bio-világ

Bio-világ

A "bio" termékként megjelölt élelmiszerek szigorú minőségbiztosítási követelményrendszernek kell, hogy megfeleljenek, melyek betartását ellenőrző szervek igazolják. A bio termékekhez használt alapanyagokat biogazdálkodások állítják elő, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a termőtalaj makro- és mikroelemeinek pótlására, a különféle ölőszerek, gyógyszerek, genetikailag módosított szervezetek és származékaik teljes mellőzésére, csakis ártalmatlan adalékanyagok alkalmazására. A biotermékek előállításának szabályai nem csupán az előállított élelmiszereket védik, hanem a környezetet is.

A biotermékek a hagyományos élelmiszereknél gazdagabbak lehetnek vitaminokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban és antioxidánsokban. A Ceres Sütő Bio termékeinek és a felhasznált bio alapanyag ellenőrzését a Biokontroll Hungária végzi.

Bio toast kenyér 250g

A bio toast kenyér jellegzetessége, hogy sütőformában készül és szeletelt formában kerül forgalomba. A Bio toast kenyér búzalisztből készül, így azok is nyugodtan fogyaszthatják, akik a semlegesebb ízű bio termékeket jobban kedvelik. Egyaránt alkalmas szendvicsek és toastok készítéséhez, a készítéséhez használt alapanyagok pedig kizárólag szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdaságokból származnak

bio toast kenyér 250g

Bio magvas toast kenyér 350g

Bio búzalisztet, bio teljes kiőrlésű búzalisztet és bio teljes kiőrlésű rozslisztet is tartalmaz. Tésztáját bio magkeverékkel (bio lenmag, bio napraforgómag, bio köles és bio hajdina) dúsítjuk.

bio magvas toast kenyér 350g

Vissza az oldal tetejére

Kapcsolódó receptek:

Padlizsánkrémes szendvics