Fehérjellegű szendvicskenyerek

Fehérjellegű szendvicskenyerek

A fehér kenyeret nem kell bemutatni: ez a legnépszerűbb kenyérfajta, melyből a legtöbbet fogyasztjuk és amit mindannyian jól ismerünk. Fehérjellegű szendvicskenyereink a tradíciót ötvözik a legújabb sütőipari fejlesztésekkel: formában sülnek, előre szeletelve, higiénikus csomagolásban kerülnek forgalomba.

Fehér toast kenyér 500g

Változatos szendvics és toast készítésre alkalmas kenyér, mely hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz.

Fehér toast kenyér 500g

Félbarna toast kenyér 500g

A hazánkban leggyakrabban megvásárolt kenyérfajta különlegessége, hogy a felhasznált lisztkeverék a búzaliszten kívül 15% rozslisztet tartalmaz.

Félbarna toast kenyér 500g

Szendvicskenyér amerikai módra 350g, 750g

Jellegzetesen nagyméretű szeletek és az édesebb ízvilág jellemzi. Bélzete lágy és rugalmas, lyukacsos szerkezetű.

Szendvicskenyér amerikai módra 350g  Szendvicskenyér amerikai módra 700g

E-free vajas toast kenyér 550g

A természetes eredetű alapanyagokból készült fehér jellegű toast kenyér különlegessége, hogy vajat tartalmaz, ami kellemes lágy ízt ad a kenyérnek. Sütése során nem használunk hozzáadott adalékanyagokat (pl.: lisztkezelő szer, emulgeálószer, tartósítószer, stb.) , így kiváló választás az egészségtudatos fogyasztók számára is.

E-free vajas toast

E-free toast kenyér 550g

A természetes eredetű alapanyagokból készült fehér jellegű toast kenyér különösen alkalmas változatos szendvicsek készítésre. Sütése során nem használunk hozzáadott adalékanyagokat (pl.: lisztkezelő szer, emulgeálószer, tartósítószer, stb.), így kiváló választás az egészségtudatos fogyasztók számára is.

E-free toast kenyér

Pesti tartós kenyér 250g, 500g

Egy valódi klasszikus, régóta forgalmazott népszerű tartós kenyér. Egyediségét többek között a felhasznált margarinnak köszönheti.

pesti tartos toast kenyer 500g

Otthoni szendvicskenyér 500g

Az Otthoni szendvicskenyér búzaliszt felhasználásával készül, formában sült, előszeletelt. Kategóriájában kedvező árú, kiváló minőségű terméknek számít.

Otthoni szendvicskenyér 500g

 

Vissza az oldal tetejére

Kapcsolódó receptek:

Szendvics csirkevagdalttal