Magvas szendvicskenyerek

Magvas szendvicskenyerek

A magvas kenyerek tésztájához kevert különféle magvak (pl. tökmag, lenmag, szezámmag) egyedibb, egzotikusabb ízt kölcsönöznek a szendvicseknek, emellett kedvező élettani hatásuk miatt is vonzók – érdemes kísérletezni velük!

Többmagvas toast kenyér 500g

A többféle mag keverékével sütött kenyér lenmag, szezámmag és napraforgómag felhasználásával készül. Akár klasszikus- , melegszendvicset, vagy pirítóst készítünk belőle, érezni fogjuk a magok különleges zamatát.

tobbmagvas toast 500g

Magkeverékes toast kenyér 250g, 500g

A Magkeverékes toast kenyér tésztája búzalisztből készül, egyedi ízvilágát a hozzáadott árpamalátának, különleges zamatát pedig a hozzáadott napraforgó-, len-, és szezámmagnak, valamint a kölesnek köszönheti. Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz!

magkeverékes toast kenyér 250g magkeverékes toast kenyér 500g

Vollkorn magkeverékes toast kenyér 250g

A búza-, és Graham liszttel sütött kenyér lenmagot, szezámmagot és napraforgómagot is tartalmaz.

vollkorn magkeverékes toast 250g

Lenmagos toast kenyér 350g

A Graham-liszttel és rozsliszttel készült terméket fűszerekkel és lenmaggal gazdagítjuk – tökéletes választás egy komolyabb szendvicskölteményhez.

lenmagos toast kenyér 350g

Tökmagos toast kenyér 250g

A tökmag kedvező élettani hatásai jól ismertek – és még finom is! A búzalisztből és a teljes kiőrlésű búzalisztből készült tökmagos kenyér tökmagot, lenmagot és szezámmagot is tartalmaz. Hozzáadott tartósítószer nélkül, formában sütött, szeletelt toast kenyér.

tokmagos toast 250g

Mentalfitol tökmagos toast kenyér 250g

MentalFitol tökmagos kenyér a hagyományos keleti orvoslás kedvelt fűszernövényeivel, kurkumával és gyömbérrel készül. 100g termék min. 0,1g kurkumát és min. 0,1g gyömbért tartalmaz. A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet.

Mentalfitol tökmagos toast kenyér 250g

Vissza az oldal tetejére

Kapcsolódó receptek:

Triplasajtos szendvics

Körözöttes szendvics