Magvas szendvicskenyerek

Magvas szendvicskenyerek

A magvas kenyerek tésztájához kevert különféle magvak (pl. tökmag, lenmag, szezámmag) egyedibb, egzotikusabb ízt kölcsönöznek a szendvicseknek, emellett kedvező élettani hatásuk miatt is vonzók – érdemes kísérletezni velük!

Többmagvas toast kenyér 500g

A többféle mag keverékével sütött kenyér lenmag, szezámmag és napraforgómag felhasználásával készül. Akár klasszikus- , melegszendvicset, vagy pirítóst készítünk belőle, érezni fogjuk a magok különleges zamatát.

Többmagvas toast kenyér 500g

Magkeverékes toast kenyér 250g, 500g

A Magkeverékes toast kenyér tésztája búzalisztből készül, egyedi ízvilágát a hozzáadott árpamalátának, különleges zamatát pedig a hozzáadott napraforgó-, len-, és szezámmagnak, valamint a kölesnek köszönheti. Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz!

Magkeverékes toast kenyér 250g Magkeverékes toast kenyér 500g

Tökmagos toast kenyér 250g

A tökmag kedvező élettani hatásai jól ismertek – és még finom is! A búzalisztből és a teljes kiőrlésű búzalisztből készült tökmagos kenyér tökmagot, lenmagot és szezámmagot is tartalmaz. Hozzáadott tartósítószer nélkül, formában sütött, szeletelt toast kenyér.

tokmagos toast 250g

Vissza az oldal tetejére

Kapcsolódó receptek:

Triplasajtos szendvics

Körözöttes szendvics