Slimmm szénhidrátcsökkentett termékcsalád

Slimmm szénhidrátcsökkentett termékcsalád

A Slimmm termékcsalád kifejlesztésénél az egészségtudatos fogyasztókra és a diétázókra gondoltunk. A Slimmm termékeket magas élelmi rost-, ugyanakkor csökkentett szénhidrát tartalom és kedvező glikémiás index jellemzi. Ezen kívül kiemelt figyelmet fordítottunk a legjobb minőségű alapanyagok és a legfrissebb technológiai innovációk felhasználására.

Slimmm Toast kenyér 250g

A Slimmm toast kenyér előnyös tulajdonságai hozzájárulnak az egészségtudatos életmódhoz, alakunk megőrzéséhez, vagy egy szigorú fogyókúrához. Beltartalmi mutatói felveszik a versenyt a teljeskiőrlésű lisztből készült, magas korpa tartalmú termékekkel, valamint alternatívát kínálnak azok számára is, akik a fehér kenyér ízvilágát és a világos, puha péksüteményeket részesítik előnyben.

A termék kalória és szénhidrát tartalma alacsony, ezért csökkentett szénhidráttartalmú diátát követők is fogyaszthatják. Alapanyagához búzaliszt mellett emésztésnek ellenálló keményítőt is használunk. A természetes, emésztésnek ellenálló keményítők jelentős táplálkozási (tápértékbeli) előnyt nyújtanak, mert hozzájárulnak az étkezés után bekövetkező vércukorszint-emelkedés csökkentéséhez. Mivel a keményítő semleges ízű, a termék fogyasztása nagyon kellemes, ezért gyermekek részére is ajánljuk. A Slimmm Toast kenyér hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz.

Főbb termékjellemzők:

  • 30%-kal csökkentett szénhidrát tartalom*
  • Élelmi rostban gazdag
  • Kedvezőbb glikémiás indexű alapanyagból**
 

*Szendvics toast kenyérhez viszonyítva

**Emésztésnek ellenálló keményítő felhasználásával

Slimmm szénhidrátcsökkentett toast kenyér 250g

Slimm szénhidrátcsökkentett szeletek 17% teljes kiőrlésű búzaliszttel 300g

A Slimmm Vollkorn toast kenyér teljeskiőrlésű búzalisztet és Graham búzalisztet is tartalmaz, melynek köszönhetően élelmi rost tartalma kifejezetten magas. A termék készítésénél a már jól ismert és bizonyított LoCarb Choice lisztet is felhasználjuk, így a Slimmm Vollkorn Toast kenyér szénhidrát tartalma rendkívül alacsony.

Főbb termékjellemzők:

  • 46%-kal alacsonyabb szénhidrát tartalom*
  • Élelmi rostban gazdag

*Szendvics toast kenyérhez viszonyítva

Slimm szénhidrátcsökkentett

Slimmm búzakorpás toast kenyér 250g

Csökkentett szénhidrát tartalmú szeletelt formakenyér, amely teljeskiőrlésű búzalisztet és búzakorpát tartalmaz. Egyedi zamatát a különleges fűszereknek, pl. koriander, édeskömény, ánizs köszönheti. Élelmi rostban gazdag. Cukorbetegek által is fogyasztható termék.

Főbb termékjellemzők:

  • 31 %-kal csökkentett szénhidrát tartalom*
  • Élelmi rostban gazdag

*Szendvics toast kenyérhez viszonyítva

Slimmm búzakorpás toast kenyér 250g

Vissza az oldal tetejére

Kapcsolódó receptek:

Zöldséges, sonkás „karcsúsító” szendvics

Zöldfűszeres túrókrémes szendvics