Teljes kiőrlésű lisztet tartalmazó szendvicskenyerek

Teljes kiőrlésű lisztet tartalmazó szendvicskenyerek

A teljes kiőrlésű búzalisztben a búza megtisztított héja, a korpa is megtalálható, ami kedvező élettani hatásainak köszönhetően hozzájárulhat az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. A teljes kiőrlésű lisztet tartalmazó szendvicskenyerek magas élelmi rost tartalommal rendelkeznek.

Mit jelent hogy teljes kiőrlésű liszt?

A teljes kiőrlésű liszt tartalmazza a gabona teljes ásvány- és tápanyagtartalmát, élettani szempontból fogyasztása éppen ezért fontos. Előnyei közé sorolható magas ásványi anyag-, vitamin- és rosttartalma. A plusz rostanyagok elnyújtják a szénhidrát felszívódást, ezáltal mérsékelik az inzulin emelkedést. Mivel a rostok vizet vesznek fel, ezáltal nő a térfogatuk és teltségérzetet adnak.

Teljes kiőrlésű toast kenyér 500g

A különböző típusú búzalisztliszt felhasználásával készült toast kenyér karakterisztikáját a teljes kiőrlésű búzaliszt és teljes kiőrlésű graham liszt határozza meg, melyek kedvező élettani hatásainak köszönhetően hozzájárulhat az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. A kenyérben megtalálható a búza megtisztított héja és a korpa is. A teljes kiőrlésű toast kenyér élelmi rostban gazdag,és fehérjeforrás.
Ideális választás egészségtudatos vásárlók részére.

Teljes kiőrlésű toast kenyér

Tönköly teljes kiőrlésű szendvicskenyér 350g

A tönkölybúza lisztből készült kenyér kedvező élettani hatásokkal bír: magas a fehérje- és B-vitamin tartalma, emellett gazdag élelmi rostokban és a hagyományos búzakenyerekhez képest a vas- és cinktartalma is lényegesen magasabb. A Tönkölybúza kenyér hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz.

tonkoly_teljeskiorl_szendvicskenyer_350g

E-free teljes kiőrlésű tönköly toast kenyér 550g

A természetes eredetű alapanyagokból készült E-mentes toast kenyér ízvilágát a teljes kiőrlésű tönköly búzaliszt határozza meg. Sütése során nem használunk hozzáadott adalékanyagokat (pl.: lisztkezelő szer, emulgeálószer, tartósítószer, stb.). Az E-free tönköly tost kenyér különösen az egészségtudatos fogyasztók körében népszerűek, de fogyasztása mindenki számára ideális. A gyerekek is kedvelik finom ízének köszönhetően. A termék frissességét 8 napig megőrzi.

Teljes kiőrlésű tönköly búzalisztből készült e-mentes kenyér

Bakonyi barna kenyér 350g, 700g

Az egyik legismertebb és legkedveltebb szeletelt formakenyerünk: búzalisztet, teljes kiőrlésű búzalisztet és rozslisztet tartalmaz, ennek köszönheti jellegzetes illatát és zamatát.

bakonyi barna toast kenyér 350g Bakonyi_barna_toast_700g

Gra-hammm toast kenyér 250g, 500g

Graham lisztet tartalmazó toast kenyér. A Graham lisztet leggyakrabban jótékony élettani hatásai miatt szokás dicsérni, pedig sütési tulajdonságai is kiválóak. Bélzete jellemző színű, rugalmas, egyenletesen lazított, jól átsült. Íze és illata kellemesen aromás. A termék hozzáadott tartósítószer felhasználása nélkül készült.

gra-hammm toast kenyér 250g gra-hammm toast kenyér 500g

Vollkorn teljes kiőrlésű toast kenyér 350g

Nagy arányban tartalmaz teljes kiőrlésű búzalisztet, valamint azonos arányban rozslisztet és búzalisztet is.

vollkorn teljes kiőrlésű toast kenyér 350g

Vollkorn toast kenyér 250g

A Vollkorn toast kenyér teljes kiörlésű búzaliszt mellett búzalisztet és Graham lisztet is tartalmaz, zamata a klasszikus, tradícionális búzakenyerek ízvilágát idézi.

vollkorn toast kenyér 250g

Vissza az oldal tetejére

Kapcsolódó receptek:

„Waldorf” szendvics

Szendvics mediterrán ízekkel