Tonhalas szendvics kígyóuborkával és kukoricával

Tonhalas szendvics kígyóuborkával és kukoricával

Hammm! Gra-hammm! Gra-hammm toast kenyér tonhalas szendvicsnek!

Hozzávalók:
– 8 szelet Ceres Gra-hammm toast kenyér
– 1 konzerv olajos tonhal
– 1 db kígyóuborka
– 1 konzerv kukorica
– citromlé, só, bors

Elkészítés:
A tonhalról az olaj nagy részét lefolyatjuk, de kicsit rajta is hagyunk, majd még a dobozban
sózzuk, borsozzuk, és kevés citromlével meglocsoljuk. Jól összekeverjük, és kicsit össze
is törjük a tonhalat a villával. Ezután morzsolt csemegekukoricát keverünk hozzá.
A kígyóuborkát vékonyra szeleteljük, majd a kenyérre halmozzuk. Ez a réteg uborka fogja
megakadályozni, hogy a tonhal leve eláztassa a kenyeret! Az uborkákra jön az ízesített,
kukoricás tonhal, egy újabb réteg uborka, majd befedjük egy ízletes szelet Ceres Gra-
hammm toast kenyérrel.