Receptek

Tonhalas szendvics kígyóuborkával és kukoricával

Hozzávalók:
8 szelet Gra-hamm toast kenyér
1 konzerv olajos tonhal
1 db kígyóuborka
1 konzerv kukorica
citromlé, só, bors

Elkészítés:
A tonhalról az olaj nagy részét lefolyatjuk, de kicsit rajta is hagyunk, majd még a dobozban sózzuk-borsozzuk és kevés citromlével meglocsoljuk. Jól összekeverjük és kicsit össze is törjük a tonhalat a villával. Ezután morzsolt csemegekukoricát keverünk hozzá.
A kígyóuborkát tökgyalun vékonyra szeleteljük, majd a kenyérre halmozzuk. Ez a réteg uborka fogja megakadályozni, hogy a tonhal leve eláztassa a kenyeret! Az uborkákra jön az ízesített, kukoricás tonhal, egy újabb réteg uborka, majd befedjük egy ízletes szelet Gra-hamm toast kenyérrel.

Vissza az oldal tetejére